Iris PortierMijn naam is Iris Portier. Mijn rollen in het leven zijn: Lifecoach, Communicatieadviseur, Regisseur, Producent, Dans- en Zangdocent, en niet te vergeten heb ik de mooie rol van (schoon)moeder. Ik ben Zelfstandig Ondernemer en dat laatste zegt ook veel over wie ik ben.

Maar dit alles zegt helemaal niets over wie ik in werkelijk BEN.
Ik ben een vrouw die het nodige op haar pad is tegen gekomen. Mijn (voor)ouders, de mensen die ik onderweg ben tegengekomen, de situaties die ik heb mogen ervaren, die hebben mij gevormd tot wie ik ben.

Maar ook door wat ik met al deze ervaringen en bijbehorende gedachten en gevoelens gedaan heb.
Je kunt namelijk altijd kiezen in het leven. Kies je voor angst of voor liefde? Voor donker of voor licht?

Ik heb mijn keuzes gemaakt. En uiteindelijk heb ik zelfs de keuze gemaakt te zijn wie ik wil werkelijk wil ZIJN.

Mijn verleden WAS mijn verhaal. Dat is echter mijn verhaal allang niet meer. Ik heb ervoor gekozen om een sterke, onafhankelijke vrouw te zijn die (grotendeels) mindful door het leven gaat en kiest voor een hoge energie en die in liefde leeft. Ik heb als zelfstandig ondernemer ervoor gekozen om mijn eigen broek op te houden en om mezelf altijd te blijven ontwikkelen. Op alle vlakken. Ik heb ervoor gekozen om het leven als kunst te beschouwen en om meester te worden over mezelf.

Het is mijn missie om jou bij dit zelfde proces te helpen. Vanuit compassie, toewijding en gedrevenheid begeleid ik jou op pragmatische wijze bij jouw zoektocht naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Je kunt je vragen of opmerkingen hieronder achterlaten.
Voor meer informatie ga naar: info@levenspraktijk.nl