Wat is Personal Coaching

Ben je op zoek naar een ervaren Personal Coach om te helpen met het vinden van de werk-prive balans, het bepalen van persoonlijke doelen en het herkennen en het verbeteren van jouw competenties? Heb je net dat extra duwtje in de rug nodig?

In de Levenspraktijk verzorg ik persoonlijke coaching en training voor medewerkers in het bedrijfsleven. De vragen die zoal aan bod komen zijn: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

Wat het jou onder andere oplevert is dat je jezelf, met al jouw sterke kanten en minder sterke kanten, leert kennen. Hoe je die sterke kanten nog beter kunt ontwikkelen. Dat je weet waar jouw talenten liggen. En dat je jouw minder sterke kanten en eigenschappen leert accepteren. Dat je ontdekt welke competenties je al beheerst en welke wil je nog wilt ontwikkelen. Hoe je je communicatievaardigheden kunt verbeteren en beter om leert gaan (als Leidinggevende) in een team. Wat jouw doelen zijn en waarom je die nastreeft. Wat je levensmissie is en waarom. Ook is het mogelijk om met mij jouw persoonlijke en/of werkgerelateerde dilemma’s en/of (innerlijke) conflicten te bespreken.

Neem contact op via: info@levenspraktijk.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.