Kom in je natuurlijke flow – groepswandelingen & coaching

 

Je wil even uit de waan van de dag door tijd voor jezelf vrij te maken. Dat kan natuurlijk met een goed boek of een dagje sauna. Maar je wil meer. Je wil meer verdieping, bezinning en weer eens echt contact met jezelf maken. Even die blik naar binnen toe.

Dat kan om allerlei redenen zijn. Misschien heb je te hard gewerkt. Of je staat op een kruispunt in je leven waarin je besluiten moet nemen. Je bent teveel in je hoofd bezig en je zoekt een ‘zachte’ manier om weer naar je lichaam te gaan en weer rust te ervaren. Ook is dit een fijne manier om tot meer inzichten te komen en bewust te ZIJN.

We gaan van 4 augustus t/m 1 september 2017 in totaal 5 wandelingen maken. De sessies duren per keer ca. 1,5 uur.

De thema’s zijn als volgt.


Groepswandeling 1 (4 augustus)

We maken kennis met elkaar en gaan aan de hand van een intuïtieve werkvorm ontdek je: 1. wat mag ik loslaten? 2. waar verlang ik naar? Achteraf drinken we een kopje thee/koffie en houden we een korte evaluatie waar je vrijblijvend aan mee kan doen.

Groepswandeling 2 (11 augustus)
Vandaag is het thema: zelfvertrouwen. Ben jij wel eens onzeker? Hoe sta jij in het leven? Wat kan er beter? Je groepsgenoten en jij helpen elkaar tijdens het wandelen bij deze vragen. We sluiten af met een kopje thee/koffie en houden een korte evaluatie waar je vrijblijvend aan mee kan doen.

Groepswandeling 3 (18 augustus)
Dit is een stiltewandeling. Ik geef wel oefeningen mee voor onderweg, maar alles is in volledige stilte. Je keert volledig naar binnen en staat volledig in contact met je eigen natuur. We sluiten af met een kopje thee/koffie, maar je kan ook besluiten in stilte naar huis te gaan.

Groepswandeling 4 (25 augustus)
Tijdens deze wandeling leer je lopen als een zenmeester en je leert een mindfulnessoefening om compassie te oefenen en om onnodige waarde-oordelen te vermijden. We drinken gezamenlijk een kopje thee/koffie en evalueren na.

Groepswandeling 5 (1 september)
Dit is de laatste wandeling in deze serie. Je leert hoe je je lichaam heel snel van energie kan voorzien door middel van een vuurademhaling. Je krijgt nog meer handvatten mee om meer energie in je leven te halen. We sluiten af met een speciale stiltemeditatie-wandeling. Daarna drinken we voor een laatste keer een kopje thee/koffie en houden een korte evaluatie waar je vrijblijvend aan mee kan doen.

JA, IK SCHRIJF ME IN!

Wanneer:
4, 11, 18, 25 augustus en 1 september 2017

Tijd:
10:00 uur tot ca. 11:30 uur

Locatie:
Reeuwijkse Plassen, Reeuwijk  (eventueel kunnen we uitwijken naar (een) andere locatie(s)).

JA, IK SCHRIJF ME IN!

Kosten:
20 euro per wandelsessie of 95 euro voor 5x
Inclusief een kopje thee of koffie

Je kan je tot de dag van tevoren opgeven.
Limiet aantal deelnemers is 12.

Je kan de wandelcoachingsessies los volgen, maar het is fijner om ze alle vijf te doen.

JA, IK SCHRIJF ME IN!

 

 

One thought on “Kom in je natuurlijke flow – groepswandelingen & coaching

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.