Zo, nu is het jouw beurt!

Door de periode waarin we momenteel leven kan het zijn dat je merkt dat alles waar je hiervoor mee rondliep wordt vergroot of ineens de kop opsteekt. Als het thuis al niet lekker liep, loopt het nu hoger op. Als je al niet goed in je vel zat, lijkt het nu erger te worden. Als je al met privé of werkgerelateerde vragen liep, lijk je daar nu meer over te malen in je hoofd. Als je al met het idee liep dat je aan verandering toe bent, of dat dingen nu echt eens anders moeten, ook dan beginnen die woorden harder in je hoofd te klinken.

Ik kies nu voor mezelf

Wie weet is het nu ook wel tijd om er echt eens iets aan te gaan doen. Alleen, je weet niet hoe. Naar de psycholoog is net een stap te ver. Je hebt gewoon even iemand nodig die een korte periode met je meeloopt, die naar je luistert en net even die juiste vragen stelt, waardoor jij ineens het antwoord hebt of de inzichten waar je zo naar op zoek was.

Klinkt dit als muziek in jouw oren en zeg je: “Ja, het is tijd dat ik het mezelf gun hier iets aan te gaan doen”.

Ik heb nu een mooi tijdelijk aanbod.


Het aanbod geldt van 1 mei tot en met 30 augustus 2020.

1 sessie a 60 minuten 60 euro
Traject 5 sessies a 60 minuten 250 euro

Inclusief BTW

Voorafgaand hebben we altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ja, ik plan een kennismakingsgesprek in!
Mail naar: info@levenspraktijk.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.