Op reis naar jezelf

Het pareltje onder de cursussen deze zomer van 2019. Je gaat op ontdekkingsreis. Naar de kern van wie je bent. Je gaat niet alleen ontdekken wie je bent, maar ook wat je wilt en wat je kan. En we doen meer. Je krijgt tools om om te gaan met je gedachten en gevoelens en we gaan zelfs een stap verder. Je kan per sessie een hulpvraag meenemen waar je je focus op richt om inzichten in te krijgen of zelfs antwoorden. Daarnaast leer ik je de basisbeginselen van de Wet van Aantrekking.

Dit gaan we doen door middel van allerlei creatieve werkvormen. Denk hierbij aan je stem, dansen, tekenen, schilderen, theater, maar ook leer je mediteren en visualiseren. Het zou ook zomaar kunnen dat we naar buiten, de natuur in gaan.

Data: 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 17 augustus, 24 augustus, 7 september 2019
Tijden: 
10:00 uur – 14:00 uur
Locatie: Gebouw De Grote Haven, Grote Haven 40, 2851 BN, Haastrecht

Schrijf je in!

Investering in jezelf is uiteraard onbetaalbaar. Een 8x weekse Mindfulnesscursus is duurder en zit in deze cursus deels geïntegreerd en je krijgt nog meer.

Voor slechts 240 euro ga je een heel belangrijke stap nemen in je leven. Namelijk tijd maken voor jezelf en dingen ontdekken waar je de rest van je leven profijt van hebt. Dit is echt een unieke kans.

Schrijf je in!

Mocht je niet alle dagen kunnen dan betaal je 65 euro per dag. Je moet het totaalbedrag van tevoren voldoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.