Het besluit dat mijn leven veranderde

LifeCoaching_Iris Portier_Mindset
Een LifeCoach kan jou helpen met het nemen van besluiten en het bereiken van jouw doelen.

Exact twee jaar geleden heb ik mijn vaste contract, mijn goed verdienende, veilige baan bij Defensie opgezegd. Op 1 november 2013. Ik had een roeping. Ik had werkelijk geen idee hoe ik het moest doen, maar ik had alle vertrouwen dat het goed zou komen. Nou ja, alle vertrouwen? Het deed wel veel pijn hoor om uit mijn comfortzone te stappen. Met mijn bedrijf www.irisperformingarts.nl heb ik de eer om jonge en oudere mensen een platform te bieden waar ze hun talenten in zang, dans en spel kunnen ontwikkelen. Ik coach hun daarbij. Ik geniet hier ontzettend van. Vooral de saamhorigheid en de vriendschappen die ontstaan.

Wat zorgde voor de ommezwaai?
Ik merkte echter dat de grootste belemmering die hen tegen houdt om zich voluit te ontwikkelen, op welk gebied dan ook, zij zelf zijn. Het is angst die ervoor zorgt dat je niet verder komt. Daar wilde ik wat mee doen. Ik heb in ca. 1,5 jaar de mooiste opleiding die ik ooit heb gedaan, gevolgd. Een LifeCoach opleiding op Post HBO niveau. Ik heb in die periode zwaar en diepgaand innerlijk werk verricht. Mijn jeugd is niet over rozen gegaan, waardoor liefdesrelaties voor mij echt een issue is. Alle pijn heb ik doorleefd en doorleefd. Wat over is gebleven is begrip, erkenning en acceptatie.

Leiderschap en demonen
Een bedrijf betekent: leiderschap ontwikkelen. En geloof me, voor iemand die ‘gevoelig’ is, is dat een behoorlijk gevecht. Ik ben ook op dat vlak mijn eigen demonen tegen gekomen. Naast de LifeCoaching opleiding en parallel de opleiding tot Aandachtsgericht Cognitief Therapeut (Mindfulness Trainer) ben ik Businesstrainingen gaan doen. Tot Master Entrepeneur opleidingen aan toe. Eerder was ik al afgestudeerd in (Marketing) Communicatie.

LifeCoaching_Iris Portier_Betere Versie_Persoonlijke Ontwikkeling_Leiderschap
LifeCoaching is jouw kans om jouw leven van goed naar GROOTS te ontwikkelen!

Wat heeft het mij opgeleverd
Nu twee jaar later ben ik hier aangekomen. Precies wat ik wilde. De musicalproducties lopen zo goed dat we voor 2016 het aandurfen om een extra voorstelling te draaien. De zanglessen lopen goed. Ik ben wel bezig met online trainingen om meer mensen te kunnen helpen. Www.levenspraktijk.nl bestaat nu enkele maanden en ik ben bezig met het ontwikkelen van trainingen om jou te helpen het pad te lopen dat ik zelf gelopen om precies dat te gaan doen wat ik wenste!!

Werken met de Wet van Aantrekking
De wet van aantrekking werkt voor mij. Ik verlangde naar een parttime baan als Communicatieadviseur, omdat ik met De Levenspraktijk nog niet direct geld genereerde en Iris Performing Arts gebaseerd was op ‘naast mijn 40-urige baan’, die ik dus had opgezegd. Geloof me, het is bijna niet te doen om een parttime baan voor bepaalde (hogere) functies te vinden. Dat zijn vaak fulltime banen. Ook wilde ik er minstens een schaal (salaris) bij. Mijn dochter zag de vacature op twitter. Ik wist: die is van mij. Het was mijn 1e sollicitatie. Ik werd op gesprek gevraagd en aangenomen. En 3 schalen erbij  Dat was geen geluk. Dat was dus de wet van aantrekking die daar het werk deed. Twee jaar vandaag. En ik red het prima. Ik verdien meer dan hiervoor. Ik werk wel heel, heel hard, maar ik vind het heerlijk. Ik heb al een beeld van hoe ik wil dat het er over drie jaar uitziet. Maar dat vertel ik dan!

En nu is het jouw beurt!!!
Heeft mijn verhaal je geinspireerd of getriggerd om ook je leven te veranderen, om te leren om uit je comfortzone te stappen of om meer leiderschap te ontwikkelen, zodat je de regie over je eigen leven terug kunt pakken? Heb je angsten die je tegenhouden of heb je gewoon simpelweg geen idee wat je kan en wil in het leven?

Stuur me een mail en we maken een GRATIS afspraak van 30 minuten. Over Skype.
Dus je hoeft er je deur niet voor uit!
Info@levenspraktijk.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.